Threelac logo
 


yellow divider Contact

orange divider Overzicht

Contact mogelijkheden

Unieke service

Ervaringsdeskundig en kleinschalig

Vragen

Antwoord binnen 24 - 48 uur

Werktijden

Tevreden?

Threelac bestellen

orange divider Contact mogelijkheden

candida@ifness.com

mail

Threelac Nederland kun je bereiken via candida@ifness.com

Ons telefoonnummer en adres staan op de factuur maar zijn ook via email te verkrijgen.

orange divider Unieke service

Threelac Nederland biedt haar klanten een unieke service:

  • Je krijgt de beschikking over onze volledige FAQ waar alle antwoorden staan die je nodig hebt.
  • Voor specifiekere (niet medische) vragen staan wij klaar om deze zo goed mogelijk te beantwoorden indien mogelijk.
  • Je krijgt de beschikking over een onmisbaar uniek aanvullend online document met zeer zinnige extra tips die je bij niemand krijgt. Dit document is samengesteld door Mark Cobb, die in afgelopen jaren al meer dan 15.000 mensen op het gebied van candidiasis en het gebruik van Threelac geadviseerd heeft. Het document is door ons in de jaren aangevuld tot een lijvig boekwerk van meer dan 20 pagina's met onze eigen ervaringen en ervaringen van vele van onze klanten.
orange divider Ervaringsdeskundig en kleinschalig

Threelac Nederland wordt gerund door ervaringsdeskundigen die zelf het klappen van de candida-zweep heel goed kennen. Wij zijn echter geen artsen en geven dan ook geen medische consulten. Wij werken kleinschalig waardoor het contact persoonlijk blijft wanneer je dat wenst. Wij gebruiken met opzet daarom ook niet het iDEAL betalingssyteem maar een factuur via email. Threelac is geen massaproduct en candidiasis patiënten zijn ieder op zich uniek.

orange divider Vragen

Bedenk dat 98% van de vragen die wij krijgen, allemaal al in de website beantwoord worden.

- Je moet alleen de tijd nemen en het geduld hebben om onze diverse pagina's door te lezen, met name onze FAQ en de Candidiasis pagina. We verzoeken je, met alle respect, om deze pagina's aandachtig door te lezen en evt. de zoekfunctie te gebruiken, voordat je contact opneemt. -

Heb je na het lezen van onze site nog zeer specifieke vragen, dan kun je ze aan ons stellen en zullen we deze discreet en vertrouwelijk beantwoorden. Wij zijn uitvoerig gescreened op betrouwbaarheid, inzet en kennis van candidiasis en Threelac alvorens wij in de achterban van de grootsten op het gebied van Threelac (Mark en Alyson Cobb van candidafree.net) werden opgenomen. Wij zijn dan ook zeer verheugd met vlag en wimpel geslaagd te zijn en je deze unieke service te kunnen bieden.

Wij mogen en kunnen geen medisch advies geven. Voor dergelijke vragen verzoeken wij je behandelend arts of je huisarts te raadplegen.

Indien je al Threelac of Symbion gebruikt en je geen klant van ons bent, dan verzoeken we je contact op te nemen met je leverancier.

Staat je vraag bij het voor niet-klanten afgeschermde gedeelte en je bent wel klant? Je kan je ons mailen voor nogmaals toegang. Graag je achternaam en woonplaats of je meest recente factuurnummer vermelden.

candida@ifness.com

orange divider Antwoord binnen 24 - 48 uur

Wij beantwoorden alle emails over het algemeen op werkdagen binnen 24 - 48 uur. Mocht je binnen die termijn geen antwoord krijgen, dan is het mogelijk dat:

  • we, in zeldzame gevallen, je email niet ontvangen hebben
  • ons antwoord in je junk/spamfolder terecht is gekomen
  • ons antwoord door je internetprovider of door je email instellingen, er uit gefilterd is. In dat geval zou je het evt. via een ander emailadres nog eens kunnen proberen.
  • je met een yahoo emailadres mailt. Yahoo filtert op dit moment te veel mail eruit en wij zijn met ons reguliere emailadres niet in staat naar een yahoo account terug te mailen. Probeer het ajb met een ander emailadres nogmaals.
  • we te maken hebben met overmacht (falende internetconnectie bijv.)

Krijg je geen enkel antwoord van ons binnen die termijn op werkdagen, probeer het dan nog eens met een ander eigen emailadres.


Lukt het echt niet ons een mail te sturen op ons reguliere adres, probeer het dan via dit privé emailadres.
Let op! Dit is een privé emailadres en gaarne alleen indien er geen antwoord binnen 24 - 48 uur terugontvangen is.

orange divider Werktijden

In principe werken wij parttime op werkdagen. Onder het kopje nieuws en in de automatische reply op emails vermelden wij evt. gewijzigde werktijden.

orange divider Tevreden?

Ben je tevreden? Zegt het voort.
Ben je niet tevreden, laat het ons dan ajb weten. orange divider Threelac / Symbion™ bestellen

Bestel hier je Threelac / Symbion™ en merk het verschil.Betaalmethodes
geen extra kosten:


Acceptatie-indicatie
Zoeken op onze website:

betrouwbaar, review, ervaring, recensie, threelac, leaky gut, lekkende darm, Prikkelbare darm syndroom, PDS, candida, candidiasis, candida behandeling, candidasyndroom, candida syndroom, candidabehandeling, candida infectie, candidainfectie, antischimmel, candida-infectie, schimmel, schimmelinfectie, diagnose candida, diagnose, gist, gistinfectie, candida albicans, symbion, Candidiasis, Candidose, Candida overgroei,vaginale schimmelinfectie, wildgroei Candida, wildgroei, overgroei, candida oorzaken, candida diagnose, candida risicofactoren, vaginale candida, vaginale schimmelinfectie