Threelac logo
 


yellow divider Over mij - 2007(2)

orange divider Tipje van mijn verhaal (2)

Praten over mijn eigen ellende doe ik niet graag. Toch omdat ik niet de persoon ben die over de rug van zieke mensen rommel verkoop waar ik niet achter sta, volgt hieronder in een notendop mijn verhaal.

orange divider Regulier onderzoek

Echt supergezond ben ik nooit geweest. Ik kreeg regelmatig antibiotica voor diverse redenen. Er gebeurde in de afgelopen 3 jaar een aantal zaken op medisch gebied die zeer stressvol waren en waardoor ik mijn leven anders moest indelen.

Ruim een jaar geleden ging het echt mis. Na een miskraam hield, voor mijn gevoel, mijn lichaam er mee op. Ik kreeg last van allerlei vreemde klachten en kwalen. Een aantal van deze klachten had ik al veel langer maar nu werden ze erger en erger. Er kwamen er steeds meer bij. Ik werd depressief, want de ene klacht was nog niet verholpen of de andere klacht kondigde zich al weer aan. Niets ging meer vanzelf over. Het gaat te ver om alles tot in details te omschrijven omdat ik niet weet in hoeverre alles met candida te maken heeft. Ik heb zelf meer het idee dat mij lichaam steeds gevoeliger werd voor allerlei zaken en de natuurlijke helingsprocessen niet meer aan kon. Hierdoor kon ik bijvoorbeeld nog eens geopereerd worden om een beklemde zenuw in mijn voet (Morton's Neuroom) te verhelpen. Als complicatie kreeg ik ook nog eens een kraakbeenbeschadiging. Wat was er in hemelsnaam toch allemaal aan de hand? Wat stond me nog allemaal te wachten?

Al ruim een jaar eerder had ik, na eindeloos dokteren bij gynaecologen, wel een diagnose gekregen voor wat betreft behoorlijk nare vaginale klachten waar de huisarts ook geen raad mee wist: Lichen Sclerosus. Een auto-immuunziekte waarvan men zegt dat het evt. te maken kan hebben met langdurige candida. Een ziekte ook die een verhoogde kans op vaginale kanker geeft. Een ziekte waarbij je, wanneer je de verhalen leest van anderen, niet echt vrolijk wordt. Maar ondanks dat mijn uitstrijkjes steevast met de uitslag candida bleven terugkomen, ondanks de reguliere medicatie als diflucan wat ik maanden achtereen moest slikken, en ondanks een zeer zware (klasse 4) cortisonencreme om de vaginale plekken te behandelen, ging ik mij niet beter voelen. De Lichen Sclerosus-plekken zelf verbeterden wel wat met de creme overigens. Maar bijna dagelijks smeren bleef noodzakelijk.

Candidiasis was uitgesloten volgens alle heren artsen. Daar zou ik niet gevoelig voor zijn. Dat kon je alleen krijgen wanneer je AIDS hebt, chemotherapie volgt of, in hoge uitzondering, aan diabetes lijdt.

orange divider Waarom?

Waarom voelde ik me dan zo rot? Waarom bleven er spieren in mijn lichaam constant trillen waardoor ik niet meer kon slapen? Waarom zweette ik 3 tshirts vol per nacht in die paar uurtjes die ik toch nog sliep? Waarom kreeg ik de witte aanslag op mijn tong met geen mogelijkheid meer weg? Waarom rook ik zo vies? Waarom had ik nu weer last van schilfers in mijn oren waar ik het volgende cortisonenzalfje voor kreeg? Waarom had ik zo'n last van mijn buik en moest ik heel wat uurtjes op de wc doorbrengen? Waarom ontregelde mijn menstruatiecyclus zich zo? Waarom viel mijn haar met bossen tegelijkertijd uit, hield ik nog wel wat over op den duur? Waarom bleef ik zo rillerig hoeveel ik ook aantrok? Waarom kon ik 's ochtends niet meer plassen en moest ik overdag elk half uur? Waarom kreeg ik van het minste of geringste paniek in mijn hoofd? Waarom kon het nou toch eindelijk niet gewoon eens beter gaan i.p.v. alleen maar slechter?

orange divider Nog meer regulier onderzoek

En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Al met al allemaal symptomen waar je, stuk voor stuk apart, prima mee kan leven, maar de combinatie en de overweldigende hoeveelheid ervan, was op een gegeven moment voor mij niet meer leefbaar. Bij de neuroloog moest ik allerlei afschuwelijke onderzoeken ondergaan om o.a. de trillende spieren (fasciculaties) te verklaren. De waslijst aan andere klachten lag buiten hun vakgebied.
Er werd niet naar het totaalplaatje gekeken. Heel wat mogelijke diagnoses moesten er uitgesloten worden via bloedonderzoeken, EMG, liquorpunctie en MRI's: A.L.S. (Amyotrofische Lateraal Sclerose), BFS (Benign Fasciculation Syndrome), vitaminegebrek, schildklierproblemen, RLS (Rusteloze benen syndroom), MS (Multiple Sclerose), ziekte van Lyme (Lyme-borreliose) en nog een aantal andere dingen.

Niet alle resultaten kwamen schoon terug maar vervolgonderzoeken sloten het dan toch weer uit, of waren aanleiding voor een volgende mogelijke diagnose. Gelukkig kreeg ik elke keer weer goed nieuws! Maar het heeft wel verschrikkelijk veel stress en ellende veroorzaakt.

orange divider Candidadieet versus Threelac

Bij een orthomoleculair arts bleken uit ontlasting- en urineonderzoek nog een aantal dingen die behoorlijk fout zaten. Amalgaambelasting (kwik uit vullingen), schimmels, parasieten en lichamelijke blokkades.

Ondertussen dan toch maar eens het bekende candidadieet geprobeerd. Mijn lichaam kreeg het zwaar te verduren. Ik ben van nature al erg mager en moet echt moeite doen mezelf op gewicht te houden. Met dit dieet viel ik kilo's af, voelde me nog slapper dan normaal.
Ik kreeg het besef dat de voedingsstoffen (behalve echte suiker) waarop candida zich voedt, dan misschien wel niet goed voor candidaproblemen zijn, maar je lichaam ze toch echt nodig heeft. Ik begreep ook dat candida in de darmen ervoor kan zorgen dat je darmen niet genoeg voedingsstoffen zoals mineralen en vitamines meer kunnen opnemen, hoe gezond je ook eet.
In mijn zoektocht naar een oplossing kwam ik verschillende middelen tegen waarvan men zegt dat het candida kan verhelpen. Maar bij alles moest je je aan het strenge dieet blijven houden. Mijn lichaam kon niet meer. Was ik een aantal kilootjes te zwaar geweest, dan was het misschien wel anders verlopen. Ik kon het me echter niet veroorloven nog meer af te vallen. Ik ontbeerde een aantal vitamines en mineralen maar toegevoegde supplementen deden het ook niet meer.

Toen kwam las ik verder over een middel wat in Amerika verkocht werd. Threelac. En hoera!!! Een streng dieet was overbodig zeiden ze. Er waren wel een aantal restricties wat betreft toegevoegde suiker maar na het candidadieet was dat geen enkel probleem. Na de nodige sceptische gedachten besloot ik het toch maar eens te proberen. Wat had ik te verliezen? Helemaal niets behalve een eenmalige aanschaf om 2 maanden te kijken of het misschien ging werken.

Ik heb zelf erg veel aan Candida Free gehad. Het is een eerlijk verhaal wat daar staat. Een triest verhaal ook maar met een goede afloop! Ik had me goed ingelezen en had mezelf in mijn oren geknoopt dat ik last zou kunnen krijgen van die-off verschijnselen (ontgiftigingsverschijnselen). Dat heb ik geweten. Omdat ik me mentaal al niet zo jofel voelde, beangstigde dit me behoorlijk. Waren het wel die-off verschijnselen? Waren het niet gewoon mijn symptomen die nog steeds in aantal en heftigheid aan het toenemen waren? Keer op keer moest ik mijzelf streng toespreken.

En toen kwam er, na weken, heel voorzichtig een kleine kentering. Het begon heel subtiel, met ups en downs. Zou het dan toch??? Is het echt mogelijk?? Hardop durfde ik het nog niet te zeggen. Stilletjes ging ik door en mijn familie begon het aan me te merken. Het was dus echt waar! Nu ben ik maanden verder. Er resten mij nog een aantal typische klachten waar ik nog meer tijd voor nodig heb. Een groot deel van mijn klachten zijn echter weg, of in die mate verbeterd dat ik ze wel kan uitzingen.

orange divider Nederlandse markt

Toen op een nacht lag ik te denken: Als het voor mij werkt, kan ik dan daar niet iets mee doen? Kan ik niet dit middel voor Nederlandse patiënten beschikbaar en bekend maken? Kan ik deze mensen dan niet ook helpen?
Midden in de nacht heb ik het aan Tim voorgesteld, denkende dat het waarschijnlijk veel te hoog gegrepen zou zijn (de candida sprak nog alle termen van onzekerheid uit in mijn lichaam). Tot mijn stomme verbazing vond Tim het een geweldig idee en moest ik daar zeker mee beginnen. De weken erop heb ik alles op alles gezet, heel veel telefoontjes gepleegd, uitzoekwerk ivm invoeren, informatie inwinnen en zorgen dat ik de back-up kreeg die ik zeker in het begin zou nodig hebben voor specialistische vragen.

Ik contacteerde het echtpaar dat in de gelopen jaren al vele duizenden mensen heeft geadviseerd. Het echtpaar achter de site waar ik in het begin zelf zo veel aan heb gehad. Hun jarenlange zoektocht naar een oplossing voor hun gezondheidsproblemen heeft zijn vruchten afgeworpen en ze zijn ondertussen de meest ervaren mensen die ik ken. Na een streng kruisverhoor slaagde ik met vlag en wimpel en kon ik met hen als back-up van start.
Met hun hulp, goedkeuring en mijn eigen ervaringen heb ik deze Nederlandstalige website opgezet. Om dit supplement meer bekendheid te geven en toegankelijker te maken in Nederland, voor de Nederlandse markt.
Ik ben geen arts, ik geef dan ook geen medische adviezen. Ik kan alleen maar mijn ervaringen vertellen en de ervaringen die mij aangereikt worden door onze klanten. Natuurlijk kan iedereen het middel in Amerika zelf kopen maar de te nemen obstakels kunnen te hoog zijn voor velen.

Ik ben in ieder geval dolblij dat ik de stap genomen heb en zie de toekomst weer zonnig in!

orange divider Mijn Symptomen

Voordat ik met Threelac begon, had ik last van deze belachelijke lange lijst symptomen waar ik -ja- achter heb ingevuld. Ze waren zo bizar en de hoeveelheid was zo overweldigend, dat ik ten einde raad was. Niemands lijst van candida symptompen is identiek, maar er zijn wel overeenkomsten.

Algemeen:
 • altijd maar moe
 • beverigheid en geïrriteerdheid bij honger
 • trek in zoet of brood
 • koude handen en/of voeten, rillerig zijn
 • allergieën (chronisch lopende neus, astma-achtige klachten, hooikoorts, huiduitslag, jeuk)
 • gezwollen lymfeklieren
 • gewrichtszwellingen, spierpijn
 • extreme stijfheid in nek en schouders
 • nachtzweten
 • onaangename lichaamsgeur
 • alcohol-intolerantie
 • onregelmatige hartslag
 • ondertemperatuur
 • veranderingen in lichaamsgewicht zonder verandering van dieet
 • auto-immuunziekten
ja
 • schildklierproblemen
 • diabetes
 • klachten die ontstaan bij bepaalde geuren, zoals parfums, benzinedamp, geurstekkers
nee
 • verergering van de klachten door vocht of vochtig weer, warmte of warm weer
 • hypoglykemie
onbekend
Luchtwegen:
 • herhaalde infecties zoals chronische verkoudheid
 • piepende ademhaling
 • kortademigheid
 • keelpijn
ja
 • steeds terugkerende bronchitis
 • pijnlijke en/of gespannen gevoel in borststreek
nee
 • snurken
onbekend
Huid:
 • slechte wondheling
 • schilferige huid, o.a. roos
 • zweetvoeten, zwemmersexceem, voetschimmel
 • snel optredende blauwe plekken
 • donkere kringen onder de ogen
 • kriebelende huid
 • 'agressief' zweet
ja
 • exceem
 • psoriasis
 • ringworm
 • luieruitslag
 • acne
 • huidverkleuringen, levervlekken, pigmentvlekken
 • kalknagels
nee
Hoofd:
 • hoofdpijn, migraines
 • dof, breekbaar, onwelriekend haar
 • haaruitval
 • slechte adem
 • vieze smaak in de mond
 • bloedend tandvlees
 • chronische tand- en kiesproblemen
 • uitslag op de tong, in de mond of in de keel
 • tandenknarsen
 • steeds terugkerende oorinfecties
 • onregelmatig zicht
 • oorpijn, jeuk in de gehoorgang, doofheid
 • oorsuizen (tinnitus)
ja
 • druk in het hoofd
 • witte blaren, bloedblaren in de mond, op de tong of in de keel
 • spruw (witte aanslag in de mond)
 • moeite met slikken
 • branderige, droge of tranende ogen
 • steeds terugkerende ooginfecties
 • vlekken voor de ogen
nee
Buik:
 • buikpijn
 • constipatie of diarree
 • opgezette buik evt. in combinatie met gasvorming
 • maagzuur, indigestie
 • spastische dikke darm
 • parasieten
 • andere spijsverteringsproblemen
 • voedingsintoleranties
ja
 • nierstenen
 • slijmerige ontlasting
nee
Geslachtsorganen:
 • menstruatiestoornissen, premenstruele klachten
 • vaginale infecties, jeuk aan geslachtsdelen en anus
 • libidoverlies
 • vaak aandrang tot urineren, branderig gevoel bij urineren
 • andere blaasproblemen
ja
 • endometriose, onvruchtbaarheid
 • korrelige witte vloed
 • vaginitus
 • impotentie
 • ontsteking van de eikel en/of voorhuid
 • prostaatklachten
 • blaasontsteking
nee
Zenuwstelsel:
 • tintelingen, gevoelloosheid, brandende sensaties aan bijv. de vingers, gezicht
 • duizeligheid, evenwichtsverlies
 • spierzwakte
 • onwillekeurig trillende spieren (fasciculaties)
 • diverse zenuwstelsel-gerelateerde problemen
ja
 • flauwvallen
nee
 • rusteloze benen syndroom (RLS)
onbekend
Psychologische problemen:
 • depressie
 • slapeloosheid
 • aversie aangeraakt te worden
 • schrikachtig zijn
 • geheugenzwakte, concentratiestoornissen
 • wisselende gemoedsstemmingen
 • moeite met spreken
 • besluiteloosheid
 • angstaanvallen, huilbuien
 • obsessieve gedachten
 • persoonlijkheidsveranderingen
ja
 • te veel slapen en niet uitgerust wakker worden
 • paranoia
 • fobieën
 • autistisch gedrag
 • autisme
nee
Lijkende op:
 • Lyme-borreliose
 • Lichen Sclerosus, Lichen Planus
 • Benign Fasciculation Syndrome (Goedaardig Fasciculatie Syndroom)
 • Ziekte van Ménière
 • diverse autoimmuunziektes
 • amalgaam- of zware metalenvergiftiging
 • ... Etcetera ...
ja
 • Multiple Sclerose (MS)
 • Hypothyroïdisme
 • Galstenen, nierstenen
 • Ziekte van Crohn, Coeliakie, Colitis ulcerosa
 • Astma
 • Diabetes
 • Herpes Zoster (Gordelroos)
 • Lupus
 • Autisme, ADD, ADHD, Asperger, Tourette, schizofrenie, Alzheimer, Parkinson
nee
 • Fibromyalgie
 • Myalgische Encephalomyelitis (ME) / Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS)
 • Hemopyrrollactamurie (HPU)
 • Pernicieuze Anemie, Addison-Biermer (vit. B12 tekort)
 • Reumatoïde Artritis
 • ziekte door elektromagnetische straling, electrosmog
onbekend
orange divider Lees evt. verder op:

Na 1 jaar Threelac (3)

Betaalmethodes
geen extra kosten:

Acceptatie-indicatie
Zoeken op onze website:

ervaring, review, gebruikt, recensie, threelac, beste middel ooit, candida, candidiasis, candida behandeling, candidasyndroom, candida syndroom, candidabehandeling, candida infectie, candidainfectie, antischimmel, candida-infectie, schimmel, schimmelinfectie, diagnose candida, diagnose, gist, gistinfectie, candida albicans, symbion, Candidiasis, Candidose, Candida overgroei,vaginale schimmelinfectie, wildgroei Candida, wildgroei, overgroei, candida oorzaken, candida diagnose, candida risicofactoren, vaginale candida, vaginale schimmelinfectie