Threelac logo
 


yellow divider Laatste nieuws:

orange divider Nieuwe kwantumkorting
Mei 2023:
Er is een nieuwe kwantumkorting toegevoegd voor terugkerende klanten: 4 Threelac met korting. Zie onze voorwaarden.
orange divider Symbion 2023
Februari 2023:
Aanhoudende leveringsproblemen hebben ons helaas doen besluiten Symbion uit het assortiment te halen. Je zou mogelijk naar Threelac kunnen overstappen.
orange divider Vakantiesluiting zomer najaar 2020
Juli 2020:
Ivm de coronacrisis zijn wij deze zomer en dit najaar niet voor een langere periode op vakantie. Wel zullen wij regelmatig een aantal dagen gesloten zijn. Deze periode zal als reactie op je mail in het automatische antwoord vermeld worden. Indien je mail of betaling in die tijd bij ons binnenkomt, zal deze hierna verwerkt worden.
orange divider Envelopzending buitenland
Januari 2020:
Helaas is het vanaf januari 2020 niet meer toegestaan om goederen in een envelop naar het buitenland te verzenden. Alle zendingen naar buiten Nederland worden automatisch een pakketzending. Onze keuze is het niet maar we moeten er aan voldoen.
orange divider BTW tarief verhoging
November 2018:
Per 1 januari 2019 gaat het nieuwe lage BTW tarief in. Het 6% BTW tarief wordt verhoogd naar 9%. Profiteer nu nog van het lagere tarief. Na 1 januari zijn we genoodzaakt deze verhoging door te berekenen.
orange divider Vakantiesluiting
Aug 2018:
Wij zijn van 8 augustus t/m (naar verwachting) begin september gesloten. Indien uw mail of betaling in die tijd bij ons binnenkomt, zal deze hierna verwerkt worden.
orange divider Verzendkosten Europa
Maart 2018:
Helaas moeten we onze verzendkosten voor Europa aanpassen. Wij vragen een kleine bijdrage in de alsmaar stijgende kosten. Kijk op onze prijzenpagina voor de details.
orange divider Prijzen verlaagd
Nov 2016:
December is een dure maand. Versturen is dankzij de verhoogde postzegelsprijs weer duurder geworden. Toch hebben wij (voorlopig) onze prijzen verlaagd en blijft versturen in de meeste gevallen nog steeds gratis. Alles is al duur genoeg! We hopen dat u er blij mee zult zijn. Kijk op onze prijzenpagina voor de details.
orange divider Vakantie 2016
Aug 2016:
We zijn gesloten van 6 aug t/m 14 aug. Indien uw mail of betaling in die tijd bij ons binnenkomt, zal deze hierna verwerkt worden. Wanneer u een herbestelling wilt plaatsen, raden wij u aan ruim voordat uw voorraad zijn einde nadert, te bestellen. Dit om te voorkomen dat u uw Threelac/Symbion-kuur noodgedwongen zult moeten onderbreken.
orange divider Prijsverlaging
December 2015:
Onze producten zijn in prijs verlaagd!
orange divider Vakantie
Juli 2015:
14-7 t/m 8-8 zal het kantoor van CandidaHelp gesloten zijn. Indien uw mail of betaling in die tijd bij ons binnenkomt, zal deze hierna verwerkt worden. Wanneer u een herbestelling wilt plaatsen, raden wij u aan ruim voordat uw voorraad zijn einde nadert, te bestellen. Dit om te voorkomen dat u uw Threelac/Symbion-kuur noodgedwongen zult moeten onderbreken.
orange divider Vakantie
Juli 2014:
Van vrijdag 15 augustus 2014 t/m maandag 1 september 2014 zal het kantoor van CandidaHelp gesloten zijn. Indien uw mail of betaling in die tijd bij ons binnenkomt, zal deze hierna verwerkt worden. Wanneer u een herbestelling wilt plaatsen, raden wij u aan ruim voordat uw voorraad zijn einde nadert, te bestellen. Dit om te voorkomen dat u uw Threelac/Symbion-kuur noodgedwongen zult moeten onderbreken.
orange divider ADE en OEM uit assortiment
Januari 2014:
Na uitgebreid beraad hebben wij besloten de ADE en de OEM uit ons assortiment te halen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van candida en deze produkten pasten niet zo goed in deze doelstelling.
orange divider Actie Symbion
November 2013:
Het ging hard met de kortingsactie Symbion actie. De voorraad bestemd voor deze actie is helaas op. Onze welgemeende excuses voor iedereen die er net naast grijpt.
orange divider Actie Symbion
Oktober 2013:
Zolang de voorraad strekt! 2e Symbion (THT 04-2014) voor de halve prijs. Refereert u in uw bestellingsmail aub aan "Kortingsactie Symbion"
Symbion™
symbionsymbion
Symbion™
(2 x 120 capsules)
141,00
105,75
NL: incl.
pakketzending
orange divider Zomervakantie
Juli 2013:
Van donderdag 25 juli 2013 t/m zondag 18 aug 2013 zal het kantoor van CandidaHelp gesloten zijn. Indien uw mail of betaling in die tijd bij ons binnenkomt, zal deze hierna verwerkt worden. Wanneer u een herbestelling wilt plaatsen, raden wij u aan ruim voordat uw voorraad zijn einde nadert, te bestellen. Dit om te voorkomen dat u uw Threelac/Symbion-kuur noodgedwongen zult moeten onderbreken.
Ook zullen we in de maanden juli en augustus op halve kracht werken waardoor behandeling van uw bestelling iets langer kan duren dan u van ons gewend bent.
orange divider Tijdelijk geen verzendkosten
Feb 2013:
Zie onze nieuwsbrief voor de details.
orange divider Fivelac
Aug 2012:
Op proef hebben wij een paar verpakkingen Fivelac in ons assortiment. Voor de werking kijk hier. Fivelac kost slechts 3,- meer dan een doosje Threelac. De verzendkosten zijn gelijk aan die van de Threelac. Wil je een keer Fivelac proberen? Wees er snel bij. Op = op!
orange divider Zomervakantie
Juni 2012:
Van vrijdag 6 juli 2012 t/m maandag 23 juli 2012 zal het kantoor van CandidaHelp gesloten zijn. Indien uw mail of betaling in die tijd bij ons binnenkomt, zal deze hierna verwerkt worden. Wanneer u een herbestelling wilt plaatsen, raden wij u aan ruim voordat uw voorraad zijn einde nadert, te bestellen. Dit om te voorkomen dat u uw Threelac/Symbion-kuur noodgedwongen zult moeten onderbreken.
Ook zullen we in de maand augustus op halve kracht werken waardoor behandeling van uw bestelling iets langer kan duren dan u van ons gewend bent.
orange divider Vaste klanten actie: Bijna op!
Edit 17 april:
Het loopt hier storm voor deze actie (en terecht). Mede dankzij een aantal grote bestellingen is de voorraad bestemd voor deze actie helaas op. Onze welgemeende excuses voor iedereen die er helaas net naast grijpt.
orange divider Vaste klanten actie: Tweede halve prijs
April 2012:
Deze keer een spectaculaire actie voor onze terugkerende klanten!

U kunt als vaste klant van 13 april 2012 t/m 20 april 2012 gebruik maken van onze actie: de 2e voor de halve prijs. Dit geldt voor de produkten Threelac en Symbion zolang de voorraad strekt. Geldig indien u al eerder bij ons heeft besteld en klant bent. Niet geldig in combinatie met andere acties.
Indien u gebruik wil maken van deze vaste klantenkorting, vragen wij u vriendelijk hier bij uw bestelling aan te refereren.
Let op! Beperkte voorraad. Op is op!
orange divider Decembersluiting
angelleftangelright
December 2011:
Van zaterdag 24 december 2011 t/m zondag 8 januari 2011 zal het kantoor van Threelac Nederland gesloten zijn. Indien uw mail of betaling in die tijd bij ons binnenkomt, zal deze hierna verwerkt worden. December is een erg drukke maand voor de TNT post. Geposte verzendingen kunnen langer onderweg zijn dan normaal. Wanneer u een herbestelling wilt plaatsen, raden wij u aan ruim voordat uw voorraad zijn einde nadert, te bestellen. Dit om te voorkomen dat u uw Threelac-kuur noodgedwongen zult moeten onderbreken.
orange divider Herfstvakantie
Oktober 2011:
Wij zijn gesloten van 15 okt t/m 24 okt. Indien u een herbestelling wilt plaatsen, raden wij u aan dat ruim op tijd te doen zodat u uw kuur niet hoeft te onderbreken. 
orange divider Vakantietijden
Juni 2011:
De zomervakantie staat weer voor de deur. We zullen in de maanden juli en augustus op halve kracht werken waardoor behandeling van uw bestelling langer kan duren dan u van ons gewend bent. Indien u een herbestelling wilt plaatsen, raden wij u aan dat ruim op tijd te doen zodat u uw kuur niet hoeft te onderbreken. 
orange divider Nieuw jasje
Februari 2011:
Threelac wordt in een nieuw jasje gestoken. De inhoud en ingrediënten worden niet veranderd.
threelac logo old
------->
threelac

orange divider Verzendkosten + vaste klantenkorting + kwamtumkortingen
Januari 2011:
Ondanks de verhoogde tarieven van de TNT Post, verlagen wij de verzendkosten per 17 januari. Ook onze kwantumkortingen zijn versoepeld.
Voor terugkerende klanten geven wij bovendien in de week van 17 januari t/m 21 januari een korting van €3,00 per doosje Threelac of potje Symbion. Deze korting kan in combinatie met de al bestaande combikortingen gebruikt worden. Dat kan dus flink oplopen!
Indien u gebruik wil maken van deze vaste klantenkorting, vragen wij u vriendelijk hier bij uw bestelling aan te refereren.
orange divider Decembersluiting
December 2010:
Van zaterdag 18 december 2010 t/m zondag 2 januari 2011 zal het kantoor van Threelac Nederland gesloten zijn. Indien uw mail of betaling in die tijd bij ons binnenkomt, zal deze hierna verwerkt worden. December is een erg drukke maand voor de TNT post. Geposte verzendingen kunnen langer onderweg zijn dan normaal. Wanneer u een herbestelling wilt plaatsen, raden wij u aan ruim voordat uw voorraad zijn einde nadert, te bestellen. Dit om te voorkomen dat u uw Threelac-kuur noodgedwongen zult moeten onderbreken.
orange divider Vakantietijden
Juni 2010:
De zomervakantie staat weer voor de deur. We zullen in de maanden juli en augustus op halve kracht werken. Van 9 juli t/m 28 juli zal ons kantoor gesloten zijn. Indien u een herbestelling wilt plaatsen, raden wij u aan dat ruim op tijd te doen zodat u uw kuur niet hoeft te onderbreken.
orange divider Prijzen
Januari 2010:
Namens Threelac Nederland willen wij iedereen een gezond, goed en vooral een candida-vrij 2010 toewensen. Helaas begint 2010, wat Threelac Nederland betreft, iets minder goed dan we gehoopt hebben: GHT heeft het weer gedaan. Samen met de beste nieuwjaarswensen voor 2010, kregen wij de mededeling dat de prijzen behoorlijk worden verhoogd. Onze prijzen zijn gebaseerd op wat GHT en Symbion For Life ons berekenen bij inkoop, lidmaatschap GHT, de verzendkosten om het hier in Nederland te krijgen en de invoerrechten en andere kosten die bij de grens geheven worden. Wij zijn voor Threelac, OEM en ADE volledig afhankelijk van GHT. Wij hebben, met plaatsvervangende schaamte, voorlopig moeten besluiten de prijzen per 1 februari 2010 te verhogen. De brievenbusverzendkosten hebben wij wat verlaagd.
Voor alle bestellingen t/m 31 januari 2010 gelden nog de oude prijzen.
orange divider Decembersluiting
November 2009:
Van zaterdag 19 december 2009 t/m zondag 3 januari 2010 zal het kantoor van Threelac Nederland gesloten zijn. December is een erg drukke maand voor de TNT post. Geposte verzendingen kunnen langer onderweg zijn dan normaal. Wanneer u een herbestelling wilt plaatsen, raden wij u aan ruim voordat uw voorraad zijn einde nadert, te bestellen. Dit om te voorkomen dat u uw Threelac-kuur noodgedwongen zult moeten onderbreken.
orange divider Symbion™ bestellen / reserveren
November 2009:
Wij doen graag iets voor onze vaste klanten. Threelac Nederland heeft een nieuw produkt in haar assortiment opgenomen. Pre-order bestellingen tot en met 22 november 2009 *) krijgen € 5,- korting op dit nieuwe produkt.

Indien u voor 22 november een bestelling Symbion™ reserveert, bent u gegarandeerd van van een gepre-orderde bestelling met € 5,- korting. Deze bestelling zullen wij leveren zodra wij de Symbion™ op voorraad hebben. Wij verwachten dat eind november 2009 / begin december 2009 te kunnen doen. U krijgt hiervan bericht. Reserveren kan voorlopig slechts tot maximaal 2 potten Symbion™ per klant.

Symbion™ kan alleen via pakketpost verzonden worden (+ € 8,00 per bestelling).

*) korting alleen geldig voor terugkerende klanten van Threelac Nederland
*) korting max. 2 verpakkingen Symbion per klant
*) vooruitbetaling dient te geschieden binnen de betalingstermijn van 10 dagen na factuurdatum
orange divider Mexicaanse Griep
September 2009:
Nu de Mexicaanse griep om zich heen aan het grijpen is, willen wij benadrukken dat het niet verstandig is om voor het eerst met Threelac te gaan beginnen indien je vermoedt deze griep onder de leden te hebben. Wanneer je lichaam het zwaar heeft de griep te boven te komen, kan je mogelijke die-off verschijnselen er niet bij gebruiken. Gebruik je Threelac al langer en die-off is niet meer aan de orde, dan kan je de Threelac als gebruikelijk (niet tijdens de griep de dosis verhogen) blijven nemen. Onze ervaring is dat Threelac de weerstand verbetert. We verwachten dan ook dat Threelac het evt. doormaken van een griep, sneller en iets milder zal laten verlopen.
orange divider Zomersluiting
Juni 2009:
Leest u hier meer over onze zomersluiting voor 2009.
orange divider Actie mei 2009
Mei 2009:
Tijdelijk geen pakketverzendkosten voor vaste klanten! Klik hier voor de voorwaarden.
orange divider Prijzen
Januari 2009:
Wegens aanzienlijk gestegen kosten in Amerika, hebben wij helaas moeten besluiten de prijzen per 1 februari 2009 te verhogen.
Voor alle bestellingen t/m 31 januari 2009 gelden nog de oude prijzen.
orange divider Decembersluiting
December 2008:
Van zaterdag 20 december 2008 t/m zondag 4 januari 2009 zal het kantoor van Threelac Nederland gesloten zijn. December is een erg drukke maand voor de TNT post. Geposte verzendingen kunnen langer onderweg zijn dan normaal. Wanneer je een herbestelling wilt plaatsen, raden wij je aan ruim voordat je voorraad zijn einde nadert, te bestellen. Dit om te voorkomen dat je je Threelac-kuur noodgedwongen zult moeten onderbreken. De Vaste klanten voordeel ADE actie is wegens groot succes verlengd tot nogmaals 5 bestellingen.
orange divider Vaste klanten voordeel
November 2008:
Wij doen graag iets voor onze vaste klanten. Threelac Nederland heeft een nieuw produkt in haar assortiment opgenomen. De eerste 5 bestellingen krijgen maar liefst € 10,- EXTRA korting op dit nieuwe produkt in combinatie met een verpakking Threelac.
orange divider Brandstoftoeslag
September 2008:
Per 8 september 2008 zal de brandstoftoeslag per doosje Threelac 2,50 Euro gaan bedragen. Voor alle bestellingen tot en met 7 september 2008 gelden nog de oude prijzen.
Juli 2008:
Vanwege de aanhoudende verhogingen van de brandstofprijzen en daarmee gepaarde kosten om de Threelac naar Nederland te krijgen, heeft Threelac Nederland helaas moeten besluiten rond september 2008 een brandstoftoeslag in te voeren. Het exacte bedrag en per welke datum precies, zijn tot op heden nog niet bekend. Nieuws hierover volgt. De toeslag voor bestellingen gaat gelden na aankondiging op deze nieuwspagina. Het te berekenen bedrag zal op de prijzenpagina in de prijs verwerkt worden. Tot nader bericht kun je nog tegen de huidige prijzen bestellen.
orange divider Zomervakantie
Juni 2008:
Wij zullen in de maand juli op halve kracht werken en in de maand augustus merendeel gesloten zijn. Hierdoor kan het gebeuren dat je bestellingen of het beantwoorden van vragen langer op zich laten wachten. Bestel ajb op tijd en genoeg.
orange divider Bloedgroep dieet boeken
April 2008:
Tijdelijk verkrijgbaar. Een extraatje voor diegenen die meer willen: bloedgroep dieet boeken. Korting in combinatie met een bestelling Threelac.
orange divider Meivakantie
April 2008:
In de meivakantie werken wij wel gewoon door, maar uitlevering kan vertraging oplopen ivm de vrije dagen bij TNT post en de banken.
orange divider Prijzen
Januari 2008:
Wegens verhoogde inkoopprijzen zijn wij helaas genoodzaakt de prijzen per 2 februari 2008 iets te verhogen. Vaste klanten konden nog 2 weken langer profiteren van de oude prijzen.
orange divider 2008 candidavrij verlengd
December 2007:
Wegens een ingelaste kerstvakantie, hebben wij de actie 2008 candidavrij verlengd. Je kunt meedoen tot en met vrijdag 18 januari 2008, 23.59 uur.
orange divider Decembersluiting
December 2007:
Van zaterdag 22 december 2007 t/m zondag 6 januari 2008 zal het kantoor van Threelac Nederland gesloten zijn. December is een erg drukke maand voor de TNT post. Geposte verzendingen kunnen langer onderweg zijn dan normaal. Wanneer je een herbestelling wilt plaatsen, raden wij je aan ruim voordat je voorraad zijn einde nadert te bestellen. Dit om te voorkomen dat je je Threelac-kuur noodgedwongen zult moeten onderbreken.
orange divider 2008 candidavrij
November / december 2007:
Ter promotie van de website die nu ook via www.candidahelp.nl te bereiken is, geeft Threelac Nederland 2 gratis verpakkingen Threelac weg.
orange divider Nieuwe verpakking
November 2007:
Threelac is in een nieuw jasje gestoken.

new


orange divider Website
November 2007:
De website heeft een layout-aanpassing ondergaan. Mochten er problemen zijn met bepaalde pagina's, dan vernemen wij graag wat er misgaat, met welk computersysteem en met welke internetbrowser.
orange divider Jenny McCarthy in Oprah: autisme en Threelac
Amerika, 22 september 2007:
On a different note, the actress Jenny McCarthy just put out a book called "Louder Than Words" relaying her autistic son's recovery from the world of autism and guess what he's been taking since 2005? ThreeLac!! She was on the Oprah Winfrey Show last Tuesday and the whole world of autism is buzzing about ThreeLac now! She was also on the cover of People magazine this week and featured on the show 20/20 last night.

Quotes from her book:
Back of the book, in the "How To" Guide: "To remove Evan's candida, we did start him out on a prescription of Diflucan but after a few weeks, I switched him to a natural supplement that did the same thing. It is called ThreeLac, and if you Google it, you will find many places that carry it. This is the stuff that really made Evan excrete yeast and start talking more. It takes months to get the job done, so be patient and follow the diet rules". 

Page 186: "I continue to keep Evan on a wheat-free, dairy-free yeast-free diet and always will"... "I also keep on ThreeLac, a probiotic that keeps yeast in balance in the gut, and I'll always keep up with vitamins and minerals."

Lees hier meer over Threelac testimoinials en autisme.

Kijk hier voor een overzicht van Jenny McCarthy in de media.

orange divider Brochures Global Health Trax
September 2007:
De nieuwe brochures uitgegeven door Global Health Trax staan online:
orange divider Begeleidend document uitgebreid + website update
September 2007:
Threelac Nederland heeft haar unieke begeleidende document voor klanten uitgebreid. Alle klanten van Threelac Nederland hebben deze ondertussen via email toegestuurd gekregen. Mocht je hem niet ontvangen hebben, laat het dan ajb even weten. Er zijn een aantal nieuwe pagina's toegevoegd aan de Threelac Nederland website:
orange divider Oxygen Elements Plus is verbeterd: Oxygen Elements Max
Augustus 2007:
De Oxygen Elements Plus is uitverkocht bij Threelac Nederland. Maar er is goed nieuws. Global Health Trax heeft de Oxygen Elements Plus verbeterd. Het heet nu Oxygen Elements Max, de inhoud is vermeerderd naar 30 ml en het is nu ook verkrijgbaar via Threelac Nederland. Bestel je het tegelijkertijd met Threelac dan krijg je korting!


orange divider Threelac / Symbion™ bestellen

Bestel hier je Threelac / Symbion™ en merk het verschil.
Betaalmethodes
geen extra kosten:


Acceptatie-indicatie
Zoeken op onze website:


threelac, beste middel ooit, candida, antibiotica, candidiasis, candida behandeling, candidasyndroom, candida syndroom, candidabehandeling, candida infectie, candidainfectie, antischimmel, candida-infectie, schimmel, schimmelinfectie, diagnose candida, diagnose, gist, gistinfectie, candida albicans, symbion, Candidiasis, Candidose, Candida overgroei,vaginale schimmelinfectie, wildgroei Candida, wildgroei, overgroei, candida oorzaken, candida diagnose, candida risicofactoren, vaginale candida, vaginale schimmelinfectie