Threelac logo
 


bls Frequently Asked Questions lang

orange divider Waar staan alle vragen?


orange divider Lezen lezen lezen!

Lees ajb deze FAQ goed door. Een goed geÔnformeerde patiŽnt heeft meer kans op succes en genezing dan een patiŽnt die maar wat doet en daardoor misschien te snel opgeeft.

Daarom is deze FAQ ook zo lang. Het is niet moeilijk maar een aantal dingen zijn van groot belang.

Bij aankoop bij Threelac Nederland krijg je volledige inzage in deze FAQ + de beschikking over ons unieke online document, dat zeer nuttig is bij het gebruik van Threelac en Symbion for life.

orange divider Wat is Threelac?

Threelac is een veilig natuurlijk middel met unieke ingrediŽnten waarmee je je lichaam kunt helpen candidiasis te bestrijden zonder streng dieet.

Dit is de eerste Nederlandse webwinkel waar je Threelac en Symbion in Nederland kunt bestellen en je informatie in het Nederlands hierover kunt lezen.

orange divider Wat is Symbionô?

Symbionô is nagenoeg hetzelfde product als Threelac maar dan zonder de kleine hoeveelheid toegevoegde gist. Voor de preciese ingrediŽnten zie etiket. Een mogelijke oplossing voor degenen die Threelac wegens overgevoeligheid voor gist niet kunnen verdragen. In onze ogen een prima alternatief dus. Omdat er 1 iets verschillende streng bacterieŽn in zit, kan je het zijn dat je op Symbion net iets anders reageert dan op Threelac. Eťn capsule Symbion staat gelijk aan een half sachet Threelac. Voor Symbion gelden dezelfde gebruikersinstructies als voor Threelac behalve dat men Symbionô na de maaltijd neemt. Kun je geen capsules slikken, dan is Threelac een betere keuze. Je kunt ook de Symbion uit de capsule halen. Dit zou in theorie de werking niet aantasten. (Niet zelf uitgetest, maar via onze Amerikaanse partner vernomen.)

orange divider Hoe werken Threelac en Symbion?

Lees op Candida de lange uitleg meer over de werking van Threelac en Symbion en over het waarom.

orange divider Wat is Candidiasis?

Lees hier meer over Candidiasis. Wil je nog meer achtergrondinformatie, lees dan daarna op Candida de lange uitleg verder.

orange divider Zijn Threelac en Symbion wondermiddelen?

We hebben geprobeerd een zo eerlijk mogelijk beeld te schetsen van Threelac en Symbion, om je lichaam te helpen de candidiasis aan te pakken met dit produkt. Ondanks dat het een geweldige vinding is, willen een kleine waarschuwing geven wat betreft sommige Amerikaanse websites die gouden bergen beloven als:

"As astonishing as it sounds, candida and yeast infections cannot mutate or come back more resistant against ThreeLac - candida is completely defenseless against ThreeLac."
"Zo ongelooflijk als het mag klinken, candida en schimmelinfecties kunnen niet muteren of terugkomen met Threelac. Candida is compleet weerloos tegen Threelac."

Dit is overdreven. Onze ervaring is dat de goede bacteriŽn van Threelac en Symbion inderdaad fantastisch kunnen werken tegen candida en dat heel veel gebruikers zich beter gaan voelen. Desondanks zal voor een klein deel van de gebruikers Threelac of Symbion maar een deel van de oplossing zijn... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

Ook op Nederlandse sites worden ondertussen beweringen gedaan over Threelac die niet van ons afkomstig zijn. Bestel je bij ons, dan krijg je eerlijke begeleiding en een eerlijk antwoord. Wij geloven niet in -mensen in de luren leggen-. Daar heeft niemand wat aan.

orange divider Ervaring?

Wij zijn geen artsen en geven geen medische consulten. Wij zijn ervaringsdeskundigen. Je kan, wanneer je antwoord niet in onze website staat, je vragen aan ons stelIen. In het geval dat wij geen antwoord op je vraag weten, hebben wij de mogelijkheid deze vraag door te spelen aan Mark Cobb, die in afgelopen jaren al meer dan 15.000 mensen op het gebied van candidiasis en het gebruik van Threelac geadviseerd heeft. Wanneer je dat wenst, is het ook mogelijk om in het Engels rechtstreeks contact met hem op te nemen.

orange divider Threelac/Symbion versus reguliere middelen?

Constateert de huisarts bijvoorbeeld een vaginale candida of zwemmersexceem op de voeten, dan krijg je een kuurtje Fluconazol, een creme met Miconazol (Daktarin) of met Clotrimazol (Canesten), Nystatin, Nizoral, of iets dergelijks mee naar huis. Velen hebben (vaak maar tijdelijk) baat bij deze middelen en je mag ze niet te lang nemen omdat ze belastend voor de lever zijn. Helaas wijst de praktijk uit dat het kan gebeuren dat na het stoppen met deze middelen, de schimmel de kans ziet nog explosiever te gaan groeien dan daarvoor.

orange divider Threelac/Symbion versus antibacteriŽle middelen?

Wanneer er candidiasis bij je geconstateerd wordt, krijg je vaak supplementen als caprylzuur, grapefruitzaadextract, kolorex, polygodial, propolis, kefir, inwendige Tea Tree olie of iets dergelijks in combinatie met een streng dieet.

Net als met de gebruikelijke antischimmelmedicatie die je via je huisarts kan verkrijgen, werken ze o.h.a. maar voor een paar maanden. In de tussentijd zal de candida (in constante strijd om maar te overleven), muteren tot een fellere vorm en kan resistent worden voor alle soorten antischimmelmiddelen. Wat er kan gebeuren is, dat je blijft zitten met een nog hardnekkigere vorm van candida dan waarmee je begon. Je kunt zieker en zieker worden terwijl je er juist alles aan denkt te doen om er vanaf te komen... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

orange divider Threelac/Symbion versus pro- of prebiotica?

De dosering en samenstelling in Threelac en Symbion verschillen behoorlijk van de reguliere pro- of prebiotica. Deze kunnen fantastisch zijn voor een heleboel zaken, maar tegen candida halen ze niets uit. Threelac en Symbion bij uitstek wel. De ingrediŽnten zo zijn samengesteld en ingesteld op elkaar dat ze optimaal samenwerken om de candida zijn leefomgeving te ontnemen en uit te hongeren... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

orange divider Hoe lang doe je met 1 doosje/potje?

Er zitten 60 sachets Threelac in elk doosje of 120 capsules Symbion in elke pot. Genoeg voor 2 maanden in de beginners- en onderhoudsdosis... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

orange divider Hoe bewaar je Threelac of Symbion?

Bewaar Threelac en Symbion... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

orange divider Hoe smaakt het?

Threelac smaakt licht naar... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

orange divider Hoe en hoeveel?

Threelac: De aanbevolen beginnersdosering en de onderhousdosis voor langer gebruik, is... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

orange divider Dosering verhogen?

Op een gegeven moment is het de bedoeling dat je het aantal sachets gaat verhogen. Bij het nemen van meer dan 1 sachet per dag, is ons advies... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

orange divider Moet ik nu op dieet?

NEE! Een anti-candidadieet is in principe ONNODIG met het gebruik van Threelac of Symbion. Bij elk ander anti-candida middel is dit helaas wel nodig. Threelac en Symbion zijn zo uniek dat het niet alleen je lichaam helpt de candida kan aanpakken, maar ook je lichaam kan helpen bij de spijsvertering, bij het in beweging houden van de darmen, bij het herstellen van de pH waarde en bij het immunsysteem. Volg je al het anti-candidadieet en heb je al jaren last van candida, stop dan dit dieet niet abrupt!

Suiker
Het enige waar je wel rekening mee moet houden is toegevoegde suiker. Eet geen produkten met toegevoegde suiker gedurende dit proces. Suiker is een favoriete voedingsbodem voor candida waardoor de candida zich makkelijk kan vermeerderen. Dit gebeurt natuurlijk ook zonder Threelac en Symbion met de consumptie van suiker. Wil je dat Threelac of Symbion je helpt en wil je het een eerlijke kans geven, hou je dan aan onze voorschriften.

Met toegevoegde suiker wordt bedoeld de pure kristalsuiker (bietsuiker), rietsuiker, fructose, honing, glucose, tarwestroop, bietsuikerstroop, rietsuikerstroop, melasse(stroop), ahornstroop, maisstroop, rijst(mout)stroop, dextrose, saccharose, maltose. Maar ook zoetstoffen als dextrine, saccharine, aspartaam etc. worden door het lichaam als suiker gezien. Frisdrank, koek, snoep, zoet broodbeleg, zoete toetjes etc. kunnen dus niet. In heel veel produkten is suiker verwerkt. Bijvoorbeeld bonen uit een pot, deze kun je gewoon eten. Deze bevatten natuurlijke suikers en vormen geen probleem. Melksuiker (lactose) in zuivelprodukten zou ook geen probleem hoeven zijn maar wel met mate. Wanneer je je gezond verstand gebruikt wijst het zich allemaal vanzelf.

Met Threelac is het de bedoeling dat je de candida uithongert. Wanneer je, aan de ene kant candida probeert uit te hongeren, maar aan de andere kant suiker blijft eten, voed je de candida even hard weer bij. Van uithongeren is dus geen sprake, laat staan het afsterven ervan. Blijf je met Threelac toch suiker eten, wees dan niet verbaasd als het niet genoeg helpt. Je geeft de Threelac dan geen eerlijke kans zijn werk te doen.

Suiker in beperkte mate kan echt op een gegeven moment wel weer. Maar in de tijd dat jij de candida onder controle wil krijgen, in de tijd dat jij wil uittesten of Threelac wat voor je kan gaan doen, is het een kansloze situatie als je suiker blijft eten. Mooier kunnen we het helaas niet maken.

Helaas betekent dit niet dat alle suiker nu uit je dieet geweerd is, maar voor de meeste van onze klanten werkt het weglaten van de toegevoegde suiker erg goed.

Voor wie echt meer wil, raden wij That Sugar Film aan. Een eye-opener wat suiker met je kan doen en waar het helaas allemaal in zit.

Fruit
... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

"Witte" produkten
... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

Ontwenning
... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

Herintroductie
... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

Water
... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

Natuurlijk antibioticum
... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

Anti-candidadieet
Persoonlijk zijn wij van mening dat het strikte anti-candidadieet ongezond is. Je mist veel belangrijke voedingstoffen in je dieet... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

orange divider Als ik al op dieet sta?

Gebruik je het anti-candidadieet al, wees dan verstandig en zet dit nog even door in de beginfase van het nemen van de Threelac of Symbion. Wanneer het gaat werken, is het bedoeling dat je lichaam zich langzaam op natuurlijke wijze normaliseert. Je darmen krijgen de kans weer zelf in staat te zijn om beter de benodigde vitamines en mineralen uit je voeding op te nemen. Je lichaam zal beter om kunnen gaan met evt. eerder opgebouwde intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen. Wanneer je na een aantal weken aanzienlijke verbeteringen bemerkt, kun je heel voorzichtig de weggelaten voedingsstoffen 1 voor 1 weer te herintroduceren. Blijf luisteren naar je lichaam en wees geduldig.

Ben je ook om andere redenen dan candidisasis op dieet, raadpleeg dan je arts voor voedingsadvies gedurende de tijd dat je Threelac of Symbion neemt. Ook dan is het mogelijk dat je je dieet langzaam weer zult kunnen uitbreiden, zodra je lichaam zich aan het normaliseren is.

orange divider Aanbevolen verdere adviezen?

Vezels en water
Eťn van de meest belangrijke adviezen is... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

orange divider Aanvullende adviezen?

Klanten van Threelac Nederland krijgen de beschikking over:

  • onze volledige FAQ waar alle antwoorden die je nodig hebt staan.
  • ons onmisbaar unieke aanvullende online document samengesteld door Mark en Alyson Cobb van www.CandidaFree.net. Mark en Alyson hebben in afgelopen jaren al meer dan 15.000 mensen op het gebied van candidiasis en het gebruik van Threelac geadviseerd en zijn de meest ervaren mensen op het gebied van Candidiasis en Threelac. Het document is door ons in de jaren aangevuld tot een lijvig boekwerk van meer dan 20 pagina's met onze eigen ervaringen en ervaringen van vele van onze klanten. Het bevat o.a. veel extra gebruikersadviezen, aanvullende tips over toegestane suikervervangers, mogelijke vitamine- en mineralengebreken, stoelgangtips en nog veel meer.
orange divider Ik ben begonnen en ik voel me zieker?

Het kan zijn dat je symptomen tijdelijk iets verergeren. Dit noemt men... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

Die-off komt niet altijd voor. Het is zeker niet iets wat je wilt uitlokken door in het begin grote hoeveelheden Threelac of Symbion te nemen alleen om te beoordelen of Threelac je kan helpen.

orange divider Ik ben begonnen en ik voel helemaal niets?

Merk je na een week Š 10 dagen met 1 sachet per dag... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

orange divider Ik ben begonnen en ik geef op?

Onthoud, het gebruik van Threelac en Symbion heeft een lange adem nodig. Jarenlange candidiasis... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

orange divider Wanneer weer stoppen?

Wanneer je het gevoel hebt er klaar voor te zijn om je dosering weer te verlagen, doe dat... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

orange divider Als mijn symptomen terugkeren na stoppen?

Onthoud dat candida kan terugkomen wanneer het niet onder controle gehouden wordt. Zeker wanneer het... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

orange divider Hoeveel geduld heb ik nodig?

Onthoud ajb dat candida zeer hardnekkig kan zijn en je lichaam veel moeite kan hebben het onder controle te krijgen en vervolgens te houden. Heb je die controle dan wil je het houden. Het zal tijd kosten om je goede gezondheid terug te krijgen en geduld is absoluut een must in het hele proces.

Threelac of Symbion is geen instant oplossing waarbij je lichaam gelijk controle krijgt. Het is eerder een langzaam maar zeker proces. Deze website is opgezet om anderen te helpen met hun zoektocht naar een goede gezondheid en om hen te laten weten hoe je dat kunt aanpakken.

Ongeveer 10% van de mensen voelt zich al heel snel veel beter, binnen een paar weken zelfs. Een andere 10% doet er langer over, 4 - 6 maanden. Maar het merendeel van de mensen bemerkt een aanzienlijke verbetering tussen de 2 tot 4 maanden. Elke persoon is anders, wees ajb geduldig.

orange divider Op welke termijn kan ik succes verwachten?

Het grootste gedeelte van de gebruikers boekt hun eerste succes na een paar weken. Let op: De meesten onder ons zullen echter een proces doormoeten van 2 tot 3 maanden of zelfs langer om de candida echt onder controle te krijgen.

Gebruikers die al meer dan 10 jaar candidaproblemen hebben, zullen een langere periode nodig hebben voordat ze verbetering merken. Bij sommigen duurt het 4 maanden of zelfs langer. Zij hebben vaak het meeste baat bij een combinatie ... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

Een klein deel van de mensen had geen enkel succes met Threelac of Symbion. Sommigen van hen bleken bij navraag niet ons gebruikersadvies opgevolgd te hebben. Je kunt geen resultaten verwachten zonder het juiste advies te volgen. Sommige mensen reageren beter op Threelac dan op Symbion en andersom... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

Als laatste zijn er ook de 'onmiddellijk succes' verhalen. Mensen die zich vanaf dag 1 verbetering voelden en een snelle en gelijkmatige verbetering doormaakten. Een verbazend hoog percentage constateert al binnen 2 weken verbetering.

Ondanks dat dit natuurlijk fantastisch nieuws is, willen we niet te lang stilstaan bij deze mensen omdat we geen valse hoop willen wekken. Noch willen we dat mensen teleurgesteld raken wanneer zij niet ook gelijk deze resultaten behalen. Liever zien we dat je het 2 maanden rustig uitprobeert met onze adviezen, je lichaam de tijd krijgt om te gaan werken om het daarna een eerlijke beoordeling te geven. Wat we al helemaal niet willen is dat mensen in de veronderstelling raken dat hoe meer Threelac je in een korte periode neemt, hoe groter de kans op directe resultaten is. Dit is pertinent niet waar!

orange divider Wanneer weet ik of het iets doet?

Geef het met opvolgen van onze adviezen 2 maanden de tijd. Aan het einde van je 1e doosje of 1e potje, zou je moeten weten of Threelac of Symbion iets voor je kan doen. Er moet in die tijd iets gebeurd zijn. Hetzij dat je je al wat beter voelt, hetzij dat je die-off hebt ervaren en je daarna al wat beter bent gaan voelen. Hou je wel strikt aan onze adviezen, anders kun je geen eerlijk oordeel vellen en dat is zonde van je geld, van je tijd en het allerergste: zonde van je gezondheid.

orange divider Threelac ingrediŽnten + bijsluiters?

Deze probiotic formule bevat 3 bacteriestammen:

Spore Forming Bacillus coagulans SANK70258, 500 mln KVE*
Spore Forming Bacteria Bacillus subtilis BN, 500 mln KVE*
Lactic Acid Bacteria Group D [non-toxic] Enterococcus faecalis F-100, 500 mln KVE*

*KVE = kolonie vormende eenheden

Allemaal in de juiste dosering en in de juiste micro-encapsulatie zodat deze bacteriŽn levend en ongedeerd in de darmen belanden.

De stammen van de Enterococcus faecalis zijn een melkzuur producerende bacterie van het type d - en moet niet verward worden met de gevaarlijke variant. Enterococcus faecalis - Enterococci is een gram-positief, geometrisch symetrisch bacterium dat in stammen koloniseert. Dit organisme maakt deel uit van, de spijsverteringsflora in de ingewanden van zoogdieren waaronder de mens. In een gezond spijsverteringsysteem hebben ze hun plek samen met honderden vriendelijke flora en functioneren ze als deel van een normaal ecosysteem. Er is klinisch onderzoek verricht naar deze bepaalde stammen van de Enterococcus faecalis dat laat zien dat ze onschuldig (non-pathogenic) zijn. De ThreeLac producent garandeert dat de Enterococcus faecalis stam die in Threelac zit, niet de besmettelijke schadelijkheid heeft van sommige andere stammen.

Alle ingrediŽnten zijn zo toegepast en in zulke hoeveelheden samengesteld dat de goede bacteriŽn de darmflora ongeschonden bereiken. Daar zullen de bacteriŽn hun werk gaan doen om de anaerobische problemen zoals gisten en schimmels op te ruimen. Een extra voordeel is dat Threelac helpt je lichaams pH waarde weer te normaliseren.

Het is erg lastig precies te omschrijven hoe Threelac werkt. De beste maatstaf is de resultaten die het al geboekt heeft!

ingrediĎnten threelac

Hier lees je een officiŽel bericht van de CEO van Global Health Trax:

Statement regarding safety and purity:

"All imported products are required to be tested annually for purity and safety. The tests are thorough and stringent. The branch of FDA that oversees imports is very concerned with public safety, and we agree with this concern.

The FDA's testing methods for this product are time-consuming and thorough and the latest testing was completed on June 15th, 2004. The great news for all of us is that we have the fully tested approval of FDA behind ThreeLac. You can inform your customers when they ask, that ThreeLac is safe and pure based on exacting tests performed by the Food and Drug Administration."

CEO
Global Health Trax, Inc.

Het FDA rapport kun je hier inzien.

orange divider Bevat Threelac toegevoegde suiker?

Nee natuurlijk niet... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

orange divider Bevat Threelac gist?

Threelac bevat een zeer kleine hoeveelheid gecultiveerd gistpoeder om de Threelac te voeden op weg naar de darm. Deze hoeveelheid gistpoeder zal de candida niet verergeren omdat het aantal Threelac organismen dat de maagzuren overleeft zeer hoog is. Mocht je een allergie voor dit gistpoeder of het citroensappoeder hebben, dan is het mogelijk dat je Threelac niet verdraagt. In dat geval kan Symbionô een oplossing bieden.

orange divider Bevat Threelac gluten, lactose of caseÔne?

Volgens de fabrikant is Threelac gluten- en lactosevrij. De hoeveelheid caseÔne bedraagt 12 - 30 delen per miljoen (ppm). Een onbeduidende hoeveelheid die nauwelijks onder de microscoop te detecteren is.

orange divider Alternatief zonder toevoegingen Symbionô?

Wij hebben een alternatief in ons assortiment opgenomen. Symbionô is nagenoeg hetzelfde product als Threelac. Deze zou voor mensen, die de kleine hoeveelheid gistpoeder in Threelac niet kunnen verdragen, een oplossing kunnen zijn. Voor Symbionô gelden dezelfde gebruikersinstructies als voor Threelac behalve dat Symbionô na de maaltijd wordt genomen i.p.v. er voor. Let op! Het gaat hier om de Amerikaanse Symbionô for Life en niet de al in Nederland verkrijgbare Symbion Forte.

orange divider Is het schadelijk bij geen candidiasis?

Threelac en Symbion kunnen geen kwaad. Ook niet als het blijkt dat je geen candidiasis hebt. Ze helpen ook het lichaam van gezonde mensen bij de stoelgang, bij het reguleren van een juiste lichaams pH waarde, bij het verbeteren van je weerstand.

In januari 2008 zijn probiotica negatief in het nieuws gekomen. Wees ervan verzekerd dat de in het onderzoek gebruikte probiotica niet in Threelac of Symbion zitten. Dit zijn wij expliciet nagegaan. Ben je toch ongerust, lees dan ajb de reactie van MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde).

orange divider Tijdens zwangerschap en borstvoeding?

Voor zover bekend via rapportage uit Amerika, kan dit voedingssupplement tijdens de zwangerschap en de periode van de borstvoeding zonder bezwaar overeenkomstig de aanbevolen dosering worden gebruikt. Wij raden echter aan dat zwangeren en moeders die borstvoeding geven de volledige ingrediŽntenlijst aan hun arts overleggen voordat zij dit, of enig ander, voedingssupplement nemen.

orange divider Interactie met medicatie en supplementen?

ThreeLac of Symbion heeft geen nadelig effect op andere medicijnen die je al neemt.

Belangrijk: zodra je lichaam zich weer aan het normaliseren is, zal je oorspronkelijke medicatie waarschijnlijk aangepast moeten worden of wordt deze mogelijk helemaal overbodig. Raadpleeg hiervoor je arts.

Hier lees je een officiŽel bericht van de CEO van Global Health Trax:

There has been no indication of drug interaction with our natural products. Encourage your customers to have their doctors' monitor them while under the care of their physician. As their bodies begin to function appropriately, their physician may need to adjust their medications accordingly.

President/CEO
Global Health Trax, Inc.

orange divider Interactie met antibioticakuur?

Threelac en Symbion zullen de werking van de antibiotica niet aantasten. Andersom wel, maar je krijgt niet voor niets een antibioticakuur. Global Health Trax adviseert... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

orange divider Interactie met antibacteriŽle supplementen?

Neem geen inwendige natuurlijke geconcentreerde antibacteriŽle produkten. Voorbeelden hiervan zijn... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

Combineren met chlorella kan geen kwaad... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

orange divider Interactie met additionele probiotics?

Uiteraard mag je additionele probiotics tegelijkertijd met Threelac of Symbion nemen wanneer je dat graag wilt, maar wanneer je die-off symptomen ervaart, ... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

orange divider Interactie met alcohol?

Wanneer je Threelac of Symbion gebruikt, is alcohol niet verboden. Het zal de werking van Threelac in principe niet hinderen. Mits... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

orange divider Threelac of Fivelac?

FiveLac is duurder dan Threelac. Het is in 2007 geÔntroduceerd en heeft naast dezelfde ingrediŽnten als Threelac nog 2 gewonere probiotic bacteriŽn: Bifidobacterium longum en Lactobacillus acidophilus. Hierdoor is de kans op heftigere die-off ons inziens groter. Ook bevat Fivelac lactose en beta-cyclodextrine wat geproduceerd wordt via een enzym uit zetmeel, waardoor mogelijk mensen met een lactose-intolerantie en / of glutenallergie er niet tegen kunnen. Threelac bevat deze extra ingrediŽnten niet. Vooralsnog zien we geen reden om te switchen gezien het feit dat Threelac al zovelen heeft geholpen in het verleden en nog steeds helpt. Never change a winning team!

orange divider De nieuwe Threelac?

Sinds kort zijn er ook zg. 'neppers' op de markt. Goedkoper dat wel. Maar wanneer je de ingrediŽnten vergelijkt en de uitleg leest, zul je al snel tot de conclusie komen dat de aanbieders van deze nep-threelac's er niets van snappen. AntibacteriŽle elementen in een bacterie-preparaat stoppen, werkt elkaar alleen maar tegen. Ook de dosis KVE (Kolonie Vormende Eenheden) is veel te weinig. Het is niet voor niets dat Global Health Trax al jaren ervaren marktleider is en nog steeds gedegen onderzoek doet om haar produkten verder te verbeteren. Zodra er zich een goedkoper alternatief aandient, zullen wij de eersten zijn die het graag willen proberen. Vooralsnog zijn wij nog niets tegengekomen wat maar in de buurt van Threelac kan komen behalve Symbionô. Trap er ajb niet in, het is zonde van je geld, je gezondheid en je vertrouwen.

orange divider Symbionô?

Symbionô is een vervanger van Threelac maar dan zonder gist toevoeging. In onze ogen een prima alternatief. We bedoelen echter wel de Amerikaanse Symbion for Life en niet de Symbion Forte verkrijgbaar bij deze firma wat een heel ander product is. Bestel Symbionô bij ons.

orange divider Threelac en (natuur)artsen?

Zijn er (natuur)artsen die Threelac of Symbion voorschrijven? Naar ons weten niet. Wij hebben ze op de Nederlandse markt gebracht. Veel natuurartsen schrijven, in het geval candidiasis, met name een streng dieet samen met antibacteriŽle middelen voor. Mochten ze Threelac of Symbion willen gaan adviseren, dan zullen ze hun aloude bekende behandeling volledig moeten omgooien. Ook kunnen sommigen huiverig zijn, hun klanten te zullen verliezen. Vele gebruikers hebben geen (natuur)artsen meer nodig met het gebruik van Threelac of Symbion.

Wij adviseren echter met nadruk, als je onder behandeling van een (natuur)arts staat, deze op de hoogte te brengen van je voornemen Threelac of Symbion te gebruiken. Krijg je antibacteriŽle supplementen voorgeschreven, besef dan dat die de werking van Threelac/Symbion ernstig kunnen beÔnvloeden. Lees in deze FAQ verder voor de eventuele wisselwerking met andere middelen.

Mensen met ziektes als de ziekte van Crohn en Colitis ulcerosa kunnen in het begin een opvlamming krijgen met threelac. Begin je met threelac, wees dan heel voorzichtig. Liever begin je met een 1/2 of zelfs 1/3 sachet i.p.v. de standaard beginnersdosering van 1 per dag.

orange divider Informatie over Threelac?

Threelac is in 2001 vanuit Japan in de Verenigde Staten geÔntroduceerd waar het nu al jaren op de markt is als een darmflora pH balancer. De omzet in Japan is meer dan 50 miljoen dollar per jaar.

In tegenstelling tot andere dieet supplementen, is Threelac door wetenschappers samengesteld en gemaakt in een farmaceutisch bedrijf onder zeer strikte overheidsmaatregelen. De specifieke combinatie van ingrediŽnten die Threelac bevat, zul je in geen enkel ander produkt vinden.

Het bedrijf dat Threelac naar de Verenigde Staten bracht, Global Health Trax, is door de FDA goedgekeurd als kwaliteitsborgingssysteem voor de farmaceutische industrie in Vista, California. Sinds zij Threelac verkopen, zijn de reacties zo positief dat het hun best verkopende produkt is geworden.

Threelac wordt ook wel eens als three lac, trhee lac, trhee lac, trhelac, 3lac, 3-lac, 3lack, 3 lack, threlac, treelac, of tree lac of zelfs freelac geschreven. Het duidt allemaal op hetzelfde produkt: threelac. Threelac wordt ook wel eens verward met tea tree olie wat er echt niets mee te maken heeft.

orange divider Onderzoek effectiviteit?

Dr. Gary Shima, hoogleraar medicijnen, heeft in 2004 een door artsen ondersteunde studie verricht om een paar basale vragen te beantwoorden. De resultaten van deze studie gedurende 2 maanden zijn online beschikbaar. Threelac komt oorspronkelijk uit Japan en kent daar een ongekend hoge omzet. Lees een aantal anonieme Testimonials of kijk bij Ervaringen.

orange divider Spuugtest?

Aangezien niet alle symptomen door candida alleen veroorzaakt worden, kun je zelf thuis (morgenochtend al) een indicatie krijgen hoe het met jou gesteld is door een zeer simpele gratis spuugtest. Ook kun je op diverse websites online gespecialiseerde vragenlijsten invullen.

orange divider Relatie met autisme?

Wist je dat er stemmen opgaan dat er een relatie kan bestaan tussen candida en autisme? Lees hier verder of de mogelijke relatie en de verbeteringen van andere gebruikers.

orange divider Stopweek inlassen?

Global Health Trax instrueert ook om na elke 3 maanden een week te stoppen en dan Flora Five te gebruiken. Ons advies is... *) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag.

orange divider Gebruiken jullie het zelf ook?

Uiteraard! Ook wij zijn het proces ingegaan van veel geduld, het niet geloven en het toch proberen. Een tipje van de sluier vind je hier. Pas toen we heel langzaam verbetering bemerkten, durfden we voorzichtig te geloven dat het echt waar was. Nu kunnen ook de Nederlandse candida patiŽnten makkelijk aan dit voedingssupplement komen en het proberen.

orange divider Hoe te bestellen en wat kost het?

Je kunt de probiotic Threelac bij ons bestellen. Er zitten 60 sachets Threelac in elk doosje. In een potje Symbion zitten 120 capsules. Beide genoeg voor 2 maanden in de beginners- en onderhoudsdosis. Lees op onze bestelpagina meer over de kosten en welke info je meegestuurd krijgt.

orange divider Kan het niet goedkoper?

Threelac en Symbion zijn niet goedkoop. Dat onderkennen wij terdege en ook wij zijn gebonden aan de vastgestelde prijzen van de producent, de verzendkosten om het hier te krijgen, en aan de willekeur van de Nederlandse regering wat betreft de opgelegde toeslagen en invoerrechten. Ook wij worden behoorlijk treurig van deze constant stijgende prijzen en kosten.

Wij kunnen in niemands portomonee kijken, maar we kunnen wel een kleine overdenking geven: Gezondheid en weer lekker in je vel zitten, is niet in geld uit te drukken. Daarnaast kosten de speciale voedingsmiddelen of andere supplementen die je misschien al neemt, ook handen vol geld. Stel je nou voor dat je straks wellicht zonder streng dieet kunt? Stel je nou voor dat je wellicht niet meer al je boodschappen in een natuurwinkel hoeft te halen? Stel je nou voor dat je je straks een stuk beter gaat voelen waardoor je een produktiever en gelukkiger leven kan leiden?

Daarnaast geven wij gedegen adviezen aan onze klanten waar wij veel tijd aan besteden. Wil je verzekerd zijn van de meeste kans op succes en op het laten aanslaan van Threelac of Symbion? Wil je in je eigen taal te woord worden gestaan? Wil je betrouwbare service?

Lees een aantal anonieme Testimonials van onze klanten of kijk bij Ervaringen of bij Threelac in de media.

orange divider Niet goed, geld terug!?

Voor je eerste order geldt een "niet goed, geld terug" regeling binnen 60 dagen. Wanneer Threelac of Symbion je niet bevalt, kun je onaangebroken verpakkingen binnen 60 dagen terugsturen. Kijk hier voor de voorwaarden.

Ga naar bestellen

orange divider Welke service bieden jullie?

Threelac Nederland biedt haar klanten een unieke service. Lees hier verder voor alle details.

orange divider Contact?

Voor vragen of bestelinfo zie contact.


orange divider Threelac / Symbionô bestellen

Bestel hier je Threelac / Symbionô en merk het verschil.orange divider *)

Waarom hebben jullie sommige antwoorden afgeschermd en zie ik: "*) Als klant van Threelac Nederland krijg je volledige inzage voor het antwoord op deze vraag"?

We kregen helaas steeds meer vragen van mensen die Threelac, Symbion for life of zelfs extra producten ergens anders bestelden. Dat is natuurlijk prima en moet ieder voor zich weten. Helaas waren de gebruikersinstructies die men meekreeg slecht of niet bestaand. Ook kreeg men geen antwoorden op wat meer specifiekere vragen, zodat men uiteindelijk bij ons terecht kwam. Het vertrouwen in de produkten was toen al tot minimaal punt gezakt door de slechte start.

We delen onze ervaringen graag, maar kunnen niet tegen de bierkaai vechten. We geloven in goede service maar dan wel aan eigen klanten en over producten die we zelf geleverd hebben.

Indien je bij ons bestelt, krijg je eerlijke, zeer uitgebreide essentiŽle instructies en kan je altijd met vragen bij ons terecht. Op die manier geef Threelac of Symbion for life de kans die het absoluut verdient.

 

Betaalmethodes
geen extra kosten:


Acceptatie-indicatie
Zoeken op onze website:


candidadieet, candida-dieet, anti-candidadieet, candida, threelac, treelac, 3lac, 3-lac, Fivelac, 5lac, 5-lac, Nederland, Nederlandse, webwinkel, prijs, vaginale schimmel, leaky gut syndrome, lekkende darm syndroom, candidiasis, candida albicans, candida syndroom, candidasyndroom, op microniveau, CSOM, invasive candidiasis, lichen sclerosus, LS, lichen planus, BFS, goedaardig fasciculatie syndroom, trillende spieren, spiertrillingen, ALS, neurologische klachten, vage klachten, antibiotica, darmflora, schimmmel, zwemmersexceem, gifstoffen, toxinen, vaginale jeuk, uitstrijkje, afscheiding, jeuk aan genitaliŽn geslachtsorganen, jeuk aan anus, regelmatig terugkerende schimmelinfecties met name aan de genitaliŽn, keelpijn, spierklachten, pijnlijke gewrichten, allergieŽn, voedselintoleranties, chronische vermoeidheid, problemen met de spijsvertering, hypoglykemie, Vermoeidheid of lethargie, gevoel van uitputting, geheugenzwakte, onwerkelijk gevoel, besluiteloosheid, gevoelloosheid, branderige gevoelens, slapeloosheid, spierpijn, Spierzwakte, paralysis, gewrichtspijn, gewrichtszwelling, buikpijn, constipatie, diarree, opgezette buik, flatulentie, gasvorming, Fluor vaginalis, moeilijk te bestrijden vaginale afscheiding, jeuk, prostatitis, impotentie, libidoverlies, endometriose, onvruchtbaarheid, krampen, andere menstruatieproblemen, premenstruele spanning, huilbuien, angstaanvallen, koude handen of voeten, kil gevoel, beverigheid, indien men honger heeft, slaperigheid, irritatie, nervositeit, moeilijke coŲrdinatie, gebrek aan concentratievermogen, wisselende gemoedsstemmingen, hoofdpijn, duizeligheid, evenwichtsverlies, druk boven de oren, gevoel alsof het hoofd opgezet is, snel blauwe plekken, chronische huiduitslag, gevoelloosheid, tintelingen, indigestie, maagzuurproblemen, intolerantie voor voedingsmiddelen, slijmerige ontlasting, rectale jeuk, droge mond of keel, uitslag of blaren in de mond, slechte adem, onaangename geur van voeten, haren of lichaam, gaat niet weg met wassen, chronische neusverstopping, loopneus, jeukende neus, zere keel, laryngitis, stemverlies, pijn of gespannenheid in de borst, piepen of dyspnoe, vaak aandrang tot urineren, branderig gevoel bij urineren, blaasontsteking, vlekken voor de ogen, onregelmatig zicht, regelmatige verkoudheden, chronische bronchitis, branderige of tranige ogen, recidiverende oorinfecties, oorpijn, doofheid, orthomoleculair therapeut, supplement, suplement, voedingssupplementen, voedingssupplement, ME, MS multiple sclerose, CVS, DSPS, allergie, hooikoorts, burn-out, immuunsysteem, genezingsproces, therapie, dieet, ervaringsdeskundige, voedingstherapie, gezondheid, voeding, natuurgeneeswijze, fytotherapie, kruiden, vitaminen, homeopathie, mineralen, orthomoleculaire geneeskunde, orthomoluculaire geneeskunde, orthomoluculaire therapie, orthomolecelaire therapie, kruidengeneeskunde, slechte doorbloeding, maden, darmparasieten, parasieten, Blastocistis hominis, zwangerschap, kind, kinderen, ouderen, multivoedingssupplement, nutrienten, voedingsstof, HPU, Myalgische Enchephalomyelitis, myalgische enchefalomyelitis, brainfog, hersenmist, anale jeuk, koude voeten en handen, multimineralen complex middel, puistjes, acne, stinkende adem, aderverkalking, spierpijn, bronchitus, bronchitis, winderigheid, koofjes in mondhoeken, anale kloven, alternatief genezer, enchephalopathie, niet happy, moedeloosheid, afasie, glutenallergie, zeurende pijn, nierstuwing, leverstuwing, voedingssupplement, graduated activity of pasting, nierstress, leverstress, ongezonde stress, warhoofd, watten in hoofd, vitamine B12 tekort, wazig zien door vermoeidheid, adhd of ADD attention deficit disorder, hyperkinesie, aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit, gezichtstoornissen, hoofdpijn, zonne allergie, coeliakie, EBV, chronische diarree, vermoeidheidssyndroom, myalgische enchefalopathie, gevoel alsof je een zombie bent, hypoglycemia of hypoglykemie, lage bloedsuikerspiegel, vermoeidheid, zonneallergie, amalgaambelasting, amalgaamsanering, angina, trillen en beven, blaas- en niergruis, nierstenen, galstenen, parasieten in de galwegen, ontgiften, blaren, lage bloeddruk, flauwvallen, flauwte, bloeddrukwisselingen, opgezette buik, flatulentie, probleem, candidiasis, vaginale klachten, vaginale candida, clusterhoofdpijn, spastisch colon, darmpoliepen, slechte concentratie, niet kunnen nadenken, behandelen van problemen, vermoeidheid, krampen, hevige vermoeidheid, ervaring en ervaringen, spastische darmen, pijnlijke darmen, darmkramp, enorme buikpijn, dementie, doorslaapstoornis, autisme, bacteriele infectie, altijd grieperig, inslaapstoornis, doorslaapstoornis, jicht, zere keel, knobbels, baarmoederkramp, labiliteit, ontslakkingskuur, detox, detoxen, syndroom van Asperger, dysbiose, zweertjes in mond, alternatieve behandeling, nachtelijk zweten, etter, faalangst, angsten, huisstofallergie, droge tranen, spiritualiteit, hyperactief, hyperventilatie, verstoorde ijzeropname, vaginale infecties worden veroorzaakt door een verlaagde weerstand, natuurgeneeskundige, herbalive, herbalife, natuurgeneeskundigen, migraine, misselijkheid, neuralgie, laboratorium onderzoek, diverse tekorten, hypercholesterolemie, hoog cholesterol, oedeem, kaakholteontsteking, schildklierontsteking, zenuwontsteking, prikkelbare darm syndroom, PDS, iets tegen overgewicht, trainen, opgeblazen buik, oogklachten, oorinfectie, oorpijn, overgevoelig voor licht, tandvleesontsteking, longontsteking, maag-darmontsteking, darmwand irritatie, maagpijn, maagslijmvliesontsteking, brok in de keel, moeite met slikken, maagwandontsteking, mastopathie, pijnlijke menstruatie, paradontitis, kiespijn, postnatale depressie, postpartum depressie, gewrichtspijn op jonge leeftijd, pijnlijke borsten, prikkelbare darmsyndroom, restless legs, reuma, gewicht afvallen, darmverstopping, verstopping, fistels, aambei, obstipatie, moeite met poepen, anale klachten, jeuk, aambeien, aambeien, fibromyalgie, fybromyalgie, fibromialgie, sinusitis, taai slijm, vastzittend slijm, spierzwakte, spierslapte met hartklachten door drank, verminderde weerstand, virusinfectie, eczeem, RSI, carpaal tunnel syndroom, voorhoofdsholte ontsteking, schizofrenie, heftig transpireren, zuurbranden of omhoogkomend maagzuur, 's nachts, overmatig zweten, hypothyroidie, vertraagde schildklierwerking, onregelmatige schildklier, hartkloppingen, alternatieve geneeskunde, alternatieve geneeswijze, tegen slaapstoornis, gevoel alsof ik in een film leef, niet wakker, altijd moe, testen van de orgaanfuncties, huisarts weet het niet, supplement, probiotica, probiotic, natuurlijk supplement, suplement